Bel ons op 06-20208381

Pedicenter logo

Dé specialistische & medische pedicure

- PediCenter

Geef je voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen

Hou je voeten gezond,
stap binnen bij PediCenter
Pedicure Assen!

Welkom bij PediCenter, het centrum voor optimale voetverzorging en -behandelingen. 

Bij ons vind je alles op het gebied van voetverzorging, van pedicure en podologie tot orthopedische hulpmiddelen. Bij ons staat de client altijd centraal en we streven naar gezonde voeten.

PediCenter is persoonlijk betrokken en heeft een hoog kennisniveau door onze aansluiting bij Provoet. Wij werken nauw samen met andere zorgverleners om de beste zorg voor onze cliënten te garanderen. 

Of je nu klachten hebt of niet, bij PediCenter ben je aan het juiste adres voor goede begeleiding en een fijne sfeer tijdens je behandelingen. Wij heten je van harte welkom in ons centrum voor de beste voetverzorging die er is!

Team Pedicenter,
Pedicure Assen

Kennismaken?

Ben je op zoek naar professionele voetverzorging of heb je specifieke klachten waar we je mee kunnen helpen?

We staan altijd voor je klaar om je te voorzien van het beste advies en de beste zorg. Vertel ons gerust meer over jouw wensen en behoeften, zodat we samen kunnen werken aan gezonde en mooie voeten!

Bij PediCenter, Pedicure Assen ben je op de juiste plek.

PediCenter Webshop

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale voetverzorging en -behandeling. Wij bieden een breed assortiment aan producten van topkwaliteit, zodat jij thuis zelf aan de slag kunt gaan met het verzorgen van jouw voeten.

Onze webshop is dé plek voor iedereen die op zoek is naar professionele voetverzorgingsproducten van topkwaliteit. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies en de beste producten bij PediCenter Pedicure Assen.

Bestel nu en ervaar zelf het gemak van onze webshop!

Webshop aanbiedingen:

View:15/48/All/
  • 1
  • 2

Specialistische en medische pedicure

Als je op zoek bent naar professionele voetverzorging, dan ben je bij Pedicenter aan het juiste adres!

Onze pedicure is gespecialiseerd in het behandelen van de voeten van diabetici, mensen met reuma, spastische voeten, oudere voeten, verwaarloosde voeten én de voeten bij kanker. Met onze ruime ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat jouw voeten in goede handen zijn.

Dus, ben jij toe aan een professionele voetverzorging? Maak dan snel een afspraak bij Pedicenter en ervaar zelf onze persoonlijke en kwalitatieve aanpak. Jouw voeten verdienen het beste!