Over Pedicenter.nl

Even voorstellen

Truus van Baal-Metus​

Specialistische en medische pedicure

Even voorstellen: Ik ben Truus van Baal-Metus, uw pedicure bij Pedicenter.nl. Sinds 1983 ben ik pedicure.

Mijn specialisaties:

Mijn specialisaties zijn de voeten van diabetici en de voeten van mensen met allerlei vormen van:
– reuma
– de spastische voet
– de oudere voet
– de verwaarloosde voet
– ook de voeten bij kanker zijn bij mij in goede handen.

Ik ben lid van Provoet en tevens aangesloten bij de geschillencommissie. Ook ben ik ingeschreven in het KwaliteitsRegisterPedicures (KRP). Regelmatig volg ik bijscholingen en lezingen van toonaagevende collega’s, om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden.

 

Heb je vragen? Stel je vraag gerust.

Uitleg van verschillende behandelingen

Wrattenbehandeling

Bij PediCenter.nl worden wratten nagenoeg pijnloos verwijderd. De activiteit wordt er uitgehaald. Wij hebben zeer ruime ervaring met de behandeling van wratten.

Ingegroeide teennagels

Bij PediCenter.nl hebben we de oplossing. Behandeling zonder nagelverwijdering.

Trauma nagels

De beschadigde nagel door geweld van buitenaf vraagt specialistische behandeling en is per situatie verschillend. Wij beschikken over gespecialiseerde technieken en materialen om dit in de meeste voorkomende situaties te repareren of de aangroei in goede banen te leiden

Een nagel voor trauma operatie
Voor de reparatie
Een nagel na trauma operatie
Na de eerste reparatie

Pedicure voor kinderen

Wij behandelen ook kinderen. We stellen ze gerust en leggen de behandeling uit. De ouders zijn altijd bij de behandeling aanwezig.

Ik ben lid van Provoet

Ik ben lid van Provoet en tevens aangesloten bij de geschillencommissie. Ook ben ik ingeschreven in het KwaliteitsRegisterPedicures (KRP). Regelmatig volg ik bijscholingen en lezingen van toonaagevende collega’s, om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden.

Voetreflex Plus Masseur

Sinds juni 2018 ben ik VoetreflexPlus masseur. Wij kunnen met onze massages u ondersteunen, klachten kunnen verdwijnen, maar wij nemen niet de plaats van de reguliere geneeskunde in. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspannende VoetreflexPlus massage bij Pedicenter.nl!

APS therapie

Vanaf september 2018 bied ik ook een APS behandeling aan. APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. 

Behandelingen tegen pijn

Dit is een behandeling tegen pijn op basis van gelijkstroom waarbij de elektrodes op bepaalde plaatsen op het lichaam geplakt worden.

In het lichaam werken alle processen op basis van gelijkstroom, door deze processen te simuleren vind er een snel herstel plaats en het energie level gaat omhoog. Heeft u pijn en wilt u van de pijn af? Kies dan voor de doeltreffendheid van APS therapy.

Magnesium voor gezonde voeten

Sinds enige tijd is bekend dat wij door onze leefstijl en voedingsgewoonten, kampen met een Magnesium tekort. Magnesium is voor onze cellen van grote waarde! Zonder Magnesium wordt het Calcium namelijk niet opgenomen! 

Magnesium opname via de huid

Tabletten waarin Magnesium zit zijn niet effectief. Opname van Magnesium via de huid is zeer effectief. PediCenter.nl kiest voor de meest zuivere vorm, namelijk Himalaya magnesium zouten.

Waar is  Magnesium goed voor?

  • Ontspannen spieren
  • Soepele gewrichten
  • Meer energie
  • Minder stress
  • Zachte huid
  • Heerlijke nachtrust

Bij Pedicenter.nl kunt u diverse Magnesium producten van Himalaya magnesium verkrijgen. Kijk bij prijzen voor de diverse mogelijkheden.