PediCenter.nl

Even voorstellen

Truus van Baal-Metus
Specialistisch pedicure

Even voorstellen:  Ik ben Truus van Baal-Metus, uw pedicure bij Pedicenter.nl. Sinds 1983 ben ik pedicure.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn de voeten van diabetici en de voeten van mensen met allerlei vormen van reuma, de spastische voet, de oudere voet, en de verwaarloosde voet, ook de oncologische voet is bij mij in goede handen.

Ik ben lid van Provoet en tevens aangesloten bij de geschillencommissie. Ook ben ik ingeschreven in het KwaliteitsRegisterPedicures (KRP). Regelmatig volg ik bijscholingen en lezingen van toonaagevende collega’s, om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden.

Voetreflex Plus

Sinds juni 2018 ben ik VoetreflexPlus masseur. Wij kunnen met onze massages u ondersteunen, klachten kunnen verdwijnen, maar wij nemen niet de plaats van de reguliere geneeskunde in. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspannende VoetreflexPlus massage bij Pedicenter.nl!

APS therapie

Vanaf september 2018 bied ik ook een APS behandeling aan. APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. Dit is een behandeling tegen pijn op basis van gelijkstroom waarbij de elektrodes op bepaalde plaatsen op het lichaam geplakt worden. In het lichaam werken alle processen op basis van gelijkstroom, door deze processen te simuleren vind er een snel herstel plaats en het energie level gaat omhoog. Heeft u pijn en wilt u van de pijn af? Kies dan voor de doeltreffendheid van APS therapy.

Magnesium

Sinds enige tijd is bekend dat wij door onze leefstijl en voedingsgewoonten, kampen met een Magnesium tekort. Magnesium is voor onze cellen van grote waarde! Zonder Magnesium wordt het Calcium namelijk niet opgenomen! Tabletten waarin Magnesium zit zijn niet effectief. Opname van Magnesium via de huid is zeer effectief.

Waar is  Magnesium goed voor?

  • Ontspannen spieren
  • Soepele gewrichten
  • Meer energie
  • Minder stress
  • Zachte huid
  • Heerlijke nachtrust

Bij Pedicenter.nl kunt u diverse Magnesium producten verkrijgen. Kijk bij prijzen voor de diverse mogelijkheden.

Pedicenter.nl

Het Palet 23
9403 BX ASSEN
06-20208381

Lees meer

Online afspraak

Maak nu hier
online uw
behandel afspraak

Lees meer

Prijzen

Klik hier voor een overzicht van
onze behandelingen en
prijzen

Lees meer

Webshop

Klik hier
voor onze
webshop

Lees meer